Idén nyáron is megrendezésre került a kispolskisok immáron tradícionálisnak tekinthető nyári nagytalálkozója a velencei tónál. Idén immáron több mint 100 kispolski lett regisztrálva eme eseményen, ahova már nem csupán mi magyarok járunk, hanem Csehországból, Szlovákiából és Lengyelországból is voltak résztvevők. Sajnos én picit késve érkeztem a találkozóra, mivel eme csodás pénteki napon dolgoznom kellett, de a lényeg hogy a vacsorára időben érkeztem, így nem kellett lemondanom ama finom sülkolbászokról amit ki így:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...ki úgy fogyasztott:D: 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután jóllaktunk, jöhetett az esti vigadalom, karaoke formájában, csoportosan, lelkesen:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az efféle esték után nincs könnyű ébredés. Most sem volt ez másképp:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán jöttek a játékok, melyeket a szervezők gondosan előre kitaláltak(:D) hogy a tájékozódási versenyen részt nem vevőknek is elfoglaltságot biztosítsanak. Ezek egyikén még én is bíráskodtam, nem tagadom, élveztem:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A találkozón voltak idősebbek, fiatalabbak, de számomra a legaranyosabb párosítás a gyerkőcökkel jelen lévő, és mindemellett a játékokban aktivan részt vevő apuka volt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze kellett néha egy kis szünet is, és ilyenkor nem igazán vagyok fotogén alkat:D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játékok után, kifáradva, felmelegedve, úgy gondoltuk csobbanunk is egyet. A víz nagyon jó volt, csak a szél volt néha sok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jött megint az este, ami igen fontos pillanatot hozott el eme klub életében, mégpedig a hivatalossá válást. Megtörtént az elnökválasztás, és az ekkor szükséges kötelező körök. Én, személy szerint ezúton köszönöm meg annak az embernek a kitartó munkáját, aki nélkül ez sosem jöhetett volna el. Persze nem egyedül az Ő érdeme, de ha Ő nincs, akkor most hivatalos klub sem lenne:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán a távolban egyszercsak feltünt valami...valami fehér, valami szép...egy 500as...nem kellett volna látnom:(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eljött hát a 3. nap, versenyekkel tarkitva. Gyorsulás, szlalom volt a program.

A csapatban immáron több átépített, komoly autó is leledzik, egészen pontosan 3ról tudunk. Ezek mellé idén társult egy elektromos gyorsulási gép is, én padlót fogtam.

Íme a versenyük, aminek én is szerves részese voltam egy autóban...

 

 

 

...egy autóban, ami számomra picit méltatlanul beleveszett a polskik sokaságába ezen a rendezvényen. Egy olyan autó, amiben a gazdájának rengeteg pénze, és két kezi munkája van. Egy versenyautó, egy kőkemény versenyautó...Több éve épül, effektíve különösebb külsö segítség nélkül, szigorú szabványok, és mégszigorúbb gazdi elképzelése alapján. Számomra ez a páros mindenki felett áll, tisztelem Őt azért amit véghezvitt, örülök annak, hogy szinte végigkisérhettem őt ezen az úton. Még egy oklevelet sem kapott, de az csak egy papír...remélem kárpótol ez a kis szösszenetem, és véleménynyilvánításom, és fogadd szeretettel ezt a videót:

 

 

Az említett autó:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak fehér felnit akarooooooooook:D

 

 A végére pedig jöjjenek a keményfiúk a verdáikkal:D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És záróakkordként pedig egy vicces videó:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://soma22.blog.hu/api/trackback/id/tr951282295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csajoska1982 2009.08.02. 00:28:04

Nah! A kolbászosat nem tudtad volna kihagyni, mi??? :D
Jaj, én meg elfelejtettem feltenni a videóimat...:) Gyors pótlom!

bexxter 2009.08.02. 01:30:06

Nem fájt ahogy fogazott? :D

polski rider 2009.08.02. 12:36:27

Jo a blog.:)
Egyebkent en is gondolkodtam ezen a KG dolgon. Foleg azon, hogy o hogy allhat ehhez, hogy nem kapott egy papppirt sem az autoja elismerese gyanant. De neki ezt nem kell varnia, mert szerintem alap, hogy az autoja egy eszmeletlen profi versenygep, aminek a minimal stilusa mellesleg nekem lassan jobban tetszik, mint barmi mas... Plusz amit leirtal te is.
Nagyjabol ugy, ahogy asszem nyuszy kabrioja sem nyert soha versenyt, megis alap, hogy csodalatosan szep auto!

soma22 2009.08.02. 17:12:31

@bexxter: én már nem is tudom:D
@polski rider:
hát igen, csak azért nyuszy nem épitette azt a kocsit, hanem helyrehozta, mig kg igazábol épitett egy egyedi autót.

KG126 · http://kg.garageblog.net/ 2009.08.03. 14:16:12

Sokat agyaltam, hogy mit kellene írni, válaszolni a soraidra, de nem tudtam normálisan kifejezni magam.
Csak annyit tudok, hogy rettentő mértékben meghatott, és köszönöm!

KG126 · http://kg.garageblog.net/ 2009.08.03. 14:40:52

@polski rider:
Hát azt hiszem, ezt is köszönöm!

csajoska1982 2009.08.05. 00:14:11

Én pl. biztos, hogy Neki adtam volna a legegyedibb díjat!

ogy 2009.08.11. 11:31:26

Legegyedibb valóban járhatott volna neki, de szerintem sokan nem tudták, hogy a cseh srác kocsija nem egyedi, hanem kis szériában készült.

Szépségversenyes dolgot meg helyben megbeszéltük, hogy ez nem az autó, ami valaha is el fog hozni díjat, ebben a témában. Ez persze nem kritika, egyszerűen nem arra épült.

soma22 2009.08.11. 17:35:30

@ogy: szerintem sokan sokmindennel nem voltak tisztában az autókkal kapcsolatban.
Én tervezem hogy ha lesz egy polskim, és az már biztos hogy olyan lesz amire büszke lehetek, akkor olyasmi tábla lesz hozzá, mint a komolyabb veterán kiállításokon, álvánnyal, rövid leírással stb, mert a laikus odamegy ránéz, nemtetszik neki, de lehet hogy a háttérmunkára való tekintettel azt mondja:
"Ez igen, erre szavazok, mert komoly munka van benne"

ogy 2009.08.12. 11:34:38

@soma22:
Én meg leszarom, hogy kinek tetszik, ki szavaz rá. Nekem bőven elég, ha a legigényesebb és a legrészletesebben kidolgozott és ezek objektíven is elbírálhatóak, nem érzelmektől és stílustól függenek. Hogy a szín, a felni és a többi tetszik-e valakinek, az már szubjektív, de nekem így tetszik, ezért lett ilyen és nekem így a legszebb.

Azon sincs vita szerintem, hogy KG autója a legigényesebb 900-as és az egyik legigényesebb átépített polski az országban.

soma22 2009.08.12. 16:55:08

@ogy: lehet, de lehet hogy most még ezt mondod, aztán mikor magasról lefossák a kocsidat, amibe milliókat, és hosszú éveket öltél bele, akkor azért szerintem neked is szar lesz. persze magadnak csináltad, de mindenkinek jól esik az elismerés.

ogy 2009.08.13. 10:42:28

@soma22:
Az elismerés természetesen jól esik/ esne, de nem zuhannék össze, ha nem nyerne a szépségversenyen. Ha valaki jobban megcsinálná a kocsiját, annak őszintén tudnék gratulálni. :)

bobirobi903 · http://garageblog.net/blog/marczinrobert 2009.08.13. 12:54:27

@csajoska1982:
Én tuti nem. Sőt ha Ő kapta volna, akkor is elvettem volna tőle, és inkább magamnak itélem. :D>):D

@ogy:
Jaja. Gabe-el ketten levágtuk, hogy ez nem saját gyártás, hanem kis db-számos, főleg hogy 1,5 hónappal ezelőtt volt Allegro-n valami mocskosul piszkos összegért, talán 4000 Zlotyi körül. ;)

@soma22:
Volt már ilyen ember közöttünk... Asszem talán 3-4 éve Velencén fakadt ki, amikor elhoztam a szépségverseny díját a kocsival, hogy neki milyen sok munkája volt vele, meg milyen igényes a kocsija... (küszöb spoiler útszéli műanyag prizmából...)

SunRiseSkyer 2009.08.16. 16:01:46

Na, azért nem mindenki volt olyan hogy nem vette észre, én pont azért néztem jobban meg mert gyári kinézetű, nekem nagyon bejött:)
süti beállítások módosítása